Genel

Otomobil Almak İstiyorsanız, Bu Fırsat Kaçmaz: Bugün Alın, Ödemeye Ocak Ayında Başlayın! Üstelik 1.500 TL Akaryakıt da Hediye…

Otomobil sektörünü kökünden etkileyen birtakım teknik sorunlar sonrası otomobil fiyatlarının hızla artması, markaların yaptığı satışları da dibe çekmeye başlıyor. Bu kapsamda vatandaşların otomobil alımlarını artırmak ve daha avantajlı bir hizmet verebilmek için yarış içerisine giren markalardan biri olan Dacia’dan eşi benzeri görülmemiş bir fırsat geliyor.

Dacia Almak İçin Kredi Kullananlar, 2023 Yılında Geri Ödemeye Başlıyor

Otomobil alacak olan vatandaşlara yeni kampanyası ile seslenen Dacia, bu yıl alınacak araçların Dacia Finans aracılığıyla çekilen krediyle alınması halinde geri ödemelerin 2023 yılının ocak ayına kadar ertelenmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda 1.500 TL değerinden akaryakıt hediyesi veren Dacia, kampanyası ile birlikte artı 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketlerinden yararlanma fırsatını da müşterilerine sunuyor. Kampanya kapsamında akaryakıt kazanabilmek için müşterilerinin Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) paketlerinden birini almasını isteyen Dacia, aksi halde akaryakıt hediyesini vermiyor.

Dacia Bir de Yakıt Puanı Hediye Ediyor

Son zamanlarda akaryakıt ürünlerinde yaşanan fahiş artışlar, pek çok otomobil markasının aynı zamanda akaryakıt istasyonlarıyla da iş birliği içerisine girmesini zorunlu hale getirmiş bulunuyor. O markalardan biri olan Dacia, bu sene kampanyası kapsamında otomobil alan müşterilerine aynı zamanda Club TOTAL üyesi olmak şartıyla her ay 250 TL olmak üzere toplamda 1.500 TL yakıt puanı hediye ediyor. Bu yakıt puanlarının akaryakıt alımlarında kullanılmasına izin veren Dacia ve TOTAL iş birliği aynı zamanda puanların otogaz alımları için kullanılmasına da izin veriyor. Dacia’nın hediyesi olan yakıt puanları her ayın 7’sinde Dacia kullanıcılarının Club TOTAL kartına yatıyor. Öte yandan Dacia, bu akaryakıt hediyesini yalnızca 6 ay boyunca veriyor.