Ekonomi

Otomobil alacaklara Ziraat Bankasından uygun faizli 60 ay vadeli nakit destek

Ziraat Bankası tarafından taşıt kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya Ziraat Bankası tarafından “Aracınızı Seçmek Sizden, Finansmanını Sağlamak Bizden!” sloganı ile paylaşıldı. Bu kredi kampanyasında sıfır KM araç alımları veya 5 yaşına kadar olan arabaların alımları için kredi kullandırılacağı vurgulandı.

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU KANALLARI

Söz konusu kredi kampanyasına başvurular banka şubeleri, web sitesi, mobil uygulama, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden yapılacağı vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi 48 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1663 lira olurken yıllık maliyet oranı da yüzde 28,7193 oluyor.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada kredinin özellikleri de şöyle belirtildi:

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.