Ekonomi

Otomobil alacaklara Odeabank’tan nakit destek! Bütçeye göre esnek ödeme imkanı var

Odeabank tarafından taşıt kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kredi kampanyasında sıfır ve ikinci el araba alacak olanlara nakit verilebileceği cazip koşullarla bu krediye sahip olunabileceği ifade edildi. Bütçeye uygun faiz oranları kapsamında 48 aya varan vade seçenekleri ve bütçeye özel esnek ödeme imkanı sağlandığı vurgulandı. Bu kredi için banka şubelerine başvurulabilir veya telefon edilebilir.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak Odeabank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Satın almak istediğiniz araç artık size çok yakın. Odeabank’ın yeni ve ikinci el taşıt alımları için mevcut kampanyası ile çok cazip koşullarla araç sahibi olabilirsiniz.

​Siz de bütçenize uygun faiz oranlarıyla, taşıtınızı alırken Odeabank’ı tercih edin.

48 aya kadar vade seçenekleri ve bütçenize özel esnek ödeme imkanından yararlanmak için şubelerimize telefon edebilir ya da uğrayabilirsiniz.

FAİZ ÖDEMELİ KREDİ

Ayrıca banka tarafından sadece faiz ödemeli taşıt kredisi kampanyası da sunuluyor. Bu kampanya için yapılan açıklamada taşıt kredisinin ilk yıl sadece faiz ödemeli kullanarak, yeni aracınızın alımı sırasındaki nakit akışınızı daha kolay yönetebileceğiniz belirtildi ve sadece faiz ödemeli taşıt kredisi kullanmanız durumunda, ilk yıl aylık taksitleriniz, sadece faiz ödemesinden oluşacağı vurgulandı.

Ayrıca yapılan açıklamanın devamında “Böylece, eşit taksitli ödeme planına göre daha düşük taksit ödersiniz. Sadece faiz ödeme süresi, 12 ay ile sınırlı olup müşteri bazında değerlendirilmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU DETAYLARI

Taşıt kredisine başvuru yapacak olan vatandaşlar banka tarafından belirlen belgeler ile banka şubelerine gideceklerdir. Bu belgeler aşağıdaki link üzerinden duyurulmuştur.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.