Eğitim

ÖSYM KPSS Ortaöğretim sınavına girecekler için duyuru yaptı!

Devlet kurumlarına bağlı olarak çalışmak isteyen vatandaşlar 2020 KPSS hakkında araştırmalar yapıyorlar. ÖSYM KPSS ortaöğretim düzeyinden sınava girecek olan vatandaşlar için flaş bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda sınava giriş belgelerinin erişime açıldığı bildirildi.

KPSS Lisans ve ön lisans sınavları tamamlandı. Ortaöğretim mezunları için ise heyecanlı bekleyiş başladı. Bu sene KPSS ortaöğretim sınavına girecek olan vatandaşlar için ÖSYM’den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada sınava girecek olan adaylar için sınava giriş belgelerinin erişime açıldığı bildirildi.

ÖSYM konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 12 Kasım 2020 tarihinde saat 14.20’den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.