Kamu

Orman Genel Müdürlüğü duyurdu: Farklı iller için yüzlerce personel alınacak!

Orman Genel Müdürlüğü yüzlerce personel alımı için ilan verdi. Genel Müdürlük tarafından verilen ilanda, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2080 Geçici İşçi alımı yapılacağı bildirildi. İlana başvuruların ise İŞKUR resmi sitesi üzerinden yapılacağı açıklandı.

Orman Genel Müdürlüğü 2080 geçici işçi alımı için ilan verdi.

Genel Müdürlük tarafından verilen ilanda şu ifadeler kullanıldı:

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecektir.

Bu ilanlar 14-18/06/2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir.

Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir. İlan olunur.