Ekonomi

Online başvuru ile 100 bin lira anında hesabınıza geçsin! İşte vade sayısı ve faiz oranı

Garanti BBVA tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar başvuru yapıldığı belirtildi ve başvuruların online olarak yapılabileceği ifade edildi. Online başvuru kapsamında kullanılan kredi onaylandığında anında hesabınıza geçebiliyor.

Garanti BBVA tarafından ihtiyaç kredisi için önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada “Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun kredi seçenekleri Garanti BBVA’da! Siz de ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Müşterilerimiz ihtiyaç anında Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimizden kredi başvurusunda bulunabilir; Garanti İnternet, Garanti BBVA Mobil, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden bu kredilerini anında kullanabilirler.” ifadelerine yer verildi.

FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi kapsamında faiz oranları kredi tutarına göre değişmektedir. Bu doğrultuda 15 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,84, 25 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,74, 50 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,64, 75 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,54 ve 100 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,49 oldu.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvuru yapacak olan vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada ‘başvur’ butonuna tıklayarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi için aylık faiz oranı yüzde 1,49 oluyor ve 36 aylık vade imkanı kapsamında aylık ödeme 3 bin 709 lira oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN.