Gündem

Okullar açılmadan kötü haberler peş peşe geliyor! İHL’de koronavirüs çıktı! Öğrenciler ve öğretmenler karantinaya alındı!

Okullar açılmadan kötü haberler peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika haberine göre Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde koronavirüs çıktı. Bir öğretmenin test sonucunun pozitif çıkmasının ardından 23 öğrenci ve 5 öğretmen karantina altına alındı.

İmam Hatip Kız Anadolu Lisesi’ndeki bir öğretmende koronavirüs tespit edildi. Bunun üzerinde 23 öğrenci ve 5 öğretmen karantina altına alındı.

KARANTİNAYA ALINDILAR

Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmende korona virüs testi pozitif çıktı. 23 öğrenci ve 5 öğretmen karantinaya alındı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Korona virüs testi yapılan görevli öğretmenin Covid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan öğretmen evinde tedavi altına alındı. Filyasyon ekiplerinin çalışması sonunda da temaslı oldukları saptanan okul müdürü ve 4 öğretmen ile 23 öğrenci önlem amaçlı evlerinde karantinaya alındı. Karantinaya alınanların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.