Ekonomi

Okula giden herkes için bankadan destek açıklaması!

Okul, üniversite, kurs veya dershaneye gidenler için bankadan kredi açıklaması yapıldı. Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için 36 vade ile kredi verdiğini bildirdi. İşte Ziraat Bankası eğitim kredisi özellikleri nelerdir ve başvuru nasıl yapılır?

Corona virüsü salgını sürecinde maddi zorluk çeken vatandaşlar kredi araştırması yapıyorlar. Ziraat Bankası okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için 36 aya kadar vade imkânı ile eğitim kredisi verdiğini duyurdu. Peki, Ziraat Bankası eğitim kredisi özellikleri

Özellikleri

36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Nasıl başvuru yapılır?

Ziraat Bankası eğitim kredisine banka şubesinden başvuru yapılabilir.