Magazin

Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak’tan düğün öncesi büyük gönderme! Takipçisinin hiç aldatıldın mı sorusuna öyle bir cevap verdi ki…

Kariyerlerine BKM tarafından düzenlenen ve sunuculuğunu ise usta tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli proje ile başlayan Oğuzhan Koç, program dahilinde yazdığı skeçler, rol aldığı oyunlar ve skeçlerde seslendirdiği şarkılar ile kısa süre içerisinde programın en sevilen isimlerinden birisi olmayı başarmıştı.

Bursa’dan gelen ve kısa süre içerisinde sanat camiasının içerisine düşen Oğuzhan Koç, uzun yıllar boyunca Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede yer aldıktan sonra arkadaşları ve meslektaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler ile farklı projeler geliştirdi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan “3 Adam” isimli gece programı ile kariyer hayatını bir anda bambaşka bir yere çeviren Oğuzhan Koç, skeçlerde de fark edilen güzel sesini kullanarak şarkıcı olmaya karar verdi. Seslendirdiği ve sözlerini yazdığı şarkılar ile kısa sürede şarkıcılık kariyerinde de büyük bir başarı elde eden Oğuzhan Koç, bugün Türkiye’nin en sevilen isimlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Demet Özdemir ile nişanlanan ve bu hafta sonu da nikah masasına oturacak olan Oğuzhan Koç, bugün farklı bir konu ile gündeme geldi. Yıllar önce ekran önü kariyerine ilk başladığı yıllarda yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede ekip arkadaşı olan Zeynep Koçak ile 2 yıl kadar aşk yaşayan Koç, Koçak’ın kendisine gelen bir sorunun cevabında eski sevgilisini işaret etmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

SORULARI YANITLADI!

Instagram hesabından soru- cevap etkinliği düzenleyen Zeynep Koçak’a bir takipçisi, “hiç aldatıldın mı abla?” diye sordu.

CEVAP ŞAŞKINLIK YARATTI!

Aldatılıp aldatılmadığını merak eden takipçisine “Google’a sor” şeklinde yanıt veren Zeynep Koçak’ın eski sevgilisi Oğuzhan Koç’u işaret etmesi herkesi şaşırttı.

NE OLMUŞTU?

İki yıllık ilişkisini bitirdikten sonra oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yeni bir aşka yelken açan Oğuzhan Koç’un, Zeynep Koçak’ın Tanrısevsin ile aldattığı söylenmişti.