Magazin

Oğuzhan Koç’a nişanlılık yaradı; düğünden hemen önce “Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ı yerdi, sevgilisi Demet Özdemir’i göklere çıkardı!” Meğer…

Geçtiğimiz aylarda “Aşk Beni Yendi” isimli single’ı ile müzik piyasalarını etkisi altına almaya başlamış olan Oğuzhan Koç, “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programının bu haftaki konuğu oldu. Son single’ından Demet Özdemir ile olan ilişkisine kadar önemli açıklamalarda bulunan Oğuzhan Koç, geçmişte kurulan Üç Adam ekibine gönderme yapamadan da duramadı.

OĞUZHAN KOÇ, “İYİ AİLE ÇOCUĞU” OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Geçtiğimiz gün “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programına konuk olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, dışarıya bir “iyi aile çocuğu” imajı verdiğini kabul etti. Bu konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Oğuzhan Koç, “Evet, iyi aile çocuğuyum ben. Doğru tespit. Beni önceden tanımayan insanlarla sonradan samimi olduğumuzda ‘Tam beklediğim gibi biri çıktın’ sözünü çok duyuyorum” beyanlarında bulundu.

ÜÇ ADAMA GÖNDERME YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Uzunca süre BKM Mutfak imzalı Çok Güzel Hareketler Bunlar programında skeç yazan ve oyunculuk yapan, ardından ise, müzik kariyerine odaklanan Oğuzhan Koç, bu değişiklik için, katıldığı programda; “O programdaki o skeçleri yazan, orada oynayan eğlenceli adamım ama evet, mum ışığının başında gitarla o şarkıyı söylemeye bayılan da benim” ifadelerini kullandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar programının ardından Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte kurdukları ‘Üç Adam’ ekibine de programdan gönderme yapan Oğuzhan Koç; “Üç Adam arasında yakışıklı olmak kolaydı. Çok zorlanmadım. Üç Adam’ın yakışıklısı olduğum için de kimse madalya takmadı bana” diyerek, herkesi gülümsetti.

DEMET ÖZDEMİR’E AŞKINI BİR KEZ DAHA İTİRAF ETTİ

Geçtiğimiz ay nişanlandığı ve 26 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan düğün ile hayatını birleştirecek olduğu Demet Özdemir’le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Oğuzhan Koç, ilişkisine göndermede bulunarak, son single’ı için; “Aşkın beni yendiği çok ortada. Her şeyiyle. Şarkının adı da ‘Aşk Beni Yendi’. Kalpten, ruhtan öyle geldi. Bence birini çok sevmek insanı çok daha üretken hale getiriyor. Hakikaten birine aşkla bağlıysan o sana şarkılar yazdırıyor. Ben de bunun pozitif yansımalarını çok daha fazla görüyorum” dedi. Ardından sevgilisine övgüler yağdıran Oğuzhan Koç; “Demet çok gerçek biri. Tanıdığım en gerçek, en enerjik, en pozitif insan olabilir” açıklamalarında bulundu.