Magazin

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin ayrıldı mı?

Gözlerden uzak bir şekilde 3.5 yıldır ilişkilerini sürdüren Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin çiftinden sevenlerini üzecek kötü haber geldi. Ünlü çift ayrılma kararı aldı. Yağmur Tanrısevsin birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesabından silerken, Oğuzhan Koç’un henüz silmediği görüldü. Çift tarafından henüz bir açıklama gelmedi. 

Geçtiğimiz günlerde evlenecekleri haberleri ile sevenlerini heyecanlandıran ikiliden kötü haber geldi. Bir Dönem Tv8’de yayınlanan ‘Bana Baba Dedi’ dizisinde tanışan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin, 3.5 yıl süren ilişkilerini sonlandırdı.

İŞLERİNE YOĞUNLUK VERECEKLER

Saygı çerçevesinde aşklarını bitirdikleri öğrenilen ikilinin işlerine yoğunluk vereceği konuşulurken, Oğuzhan Koç’un Instagram’dan Yağmur Tanrısevsin’le olan fotoğraflarını kaldırmaması dikkat çekti.

Takipçileri üzgün: Öte yandan birbirlerini takip etmeyi bırakmayan ikilinin sevenleri, bu duruma üzüldüklerini dile getirdi.

Evlilik açıklaması gelmişti: Tanrısevsin, geçtiğimiz gün evlilik iddialarına cevap vermiş ve “Şu anda nikah masasına oturma zamanı değil. Aileler tanıştı, bizim planlarımızı biliyorlar.” ifadelerini kullanmıştı.

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR?

Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Aslen Mersinlidir. Mersin’de büyüdü. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de okudu.

Üniversiteyi kazanınca 2010 yılında geldiği İstanbul’da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ne başlamıştır.

Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim almaya başladıktan bir yıl sonra bağlı olduğu ajanstan gelen teklif üzerine 2011 yılında başrollerini Hazal Kaya , Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez’in paylaştığı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır.

2013 yılında Bambi reklamının marka yüzü olmuştur. Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında“Güneşi Beklerken” adlı dizide başrolü Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin ile paylaştı.

Yağmur Tanrısevsin, 2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Tülay karakterini canlandırdı.

2015 yılının Ekim ayında başlayan ve Yapımcılığını Birol Güven’in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt’un üstlendiği “Mayıs Kraliçesi” adlı dizide başrolde oynadı.

Ödülleri: 2014 – 5.Ayaklı Gazete Televizyon Ödülleri en iyi gençlik dizisi yardımcı kadın oyuncu. – Güneşi Beklerken

.

Bir yanıt yazın