Ekonomi

Öğretmenler dikkat: 24 Kasım’a özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başladı!

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bankaların kredi ve finansman kampanyaları da büyük bir merak konusu oluyor. Bu sene de Öğretmenler Günü’ne özel kredi kampanyası paylaşıldı.

Finansman kampanyasıyla birlikte 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanma olanağı veren Türkiye Finans yüzde 1.42’den başlayan kar oranlarıyla nakit finansman desteği verecek.

Türkiye Finans, öğretmenler günü finansman kampanyasıyla kredi verecek

Açıklama Türkiye Finans resmi web sayfasından yapıldı. Banka 3 ay ertelemeli kredi vereceği bilgisini paylaşırken 15 Kasım 2021 tarihinde başlayan kampanyanın 30 Kasım 2021 tarihi itibarıyla biteceği duyuruldu. Web sitesinden yapılmış olan açıklamada bütün bireysel müşteriler için kredi başvurusunun açık olduğu kaydedildi.
Banka yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize destek olmak görevimiz. Şimdi ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilmeniz için İhtiyaç Finansmanı başvurularınızda, yüzde 1.42’den başlayan kâr oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri Türkiye Finans’ta sizi bekliyor. Üstelik şimdi başvurun, 3 ay sonra ödemeye başlayın.”

Öğretmenler günü kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Öğretmenler günü için özel olarak verilecek finansman desteğinden yararlanmak için ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler Türkiye Finans internet sayfası üzerinde yer alan kampanyalar kısmından gerçekleştirebilecek. Ya da en yakındaki şubeye giderek de başvuru yapılabilecek.