Eğitim

Öğretmen Evde Yarıyıl Tatil Kitabı

Öğretmen evde yarıyıl tatil kitabı setleri kaliteli baskısı, eğitici ve eğlendirici içeriği, canlı renk ve resimleri ile yıllardır ilkokul öğrencilerinin tatil süresince oyun dışında kalan zamanlarında en iyi arkadaşı olmaktadır. Hem eğlenceli hem de eğitici bir program takibi ile birlikte, ilkokul 1.sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri için tatil dönemi boyunca ellerinden bırakamayacakları bir yardımcı kaynak olmaktadır. 15 günlük tatil boyunca öğrenim kaybı yaşamamaları ve okuldan kopmamaları açısından da yarıyıl tatil kitapları çocuklar için önem arz etmektedir. Bu kategoride kurgusu ve canlılığı ile çocukları sıkmadan 2. döneme hazırlayan öğretmen evde yarıyıl tatil kitabı setleri mevcutlar arasında en iyilerden birisidir. Özellikle, öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı setinin içinde bulunana hikaye kitapları, okumayı yeni sökmüş 1. Sınıf öğrencileri için tatilde eğlenceli bir okuma serüveni sağlayarak yeni edindikleri okuma becerilerini geliştirmeye katkı sağlamaktadır. Öğretmen evde 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıf yarıyıl tatil kitabı setleri içinde bulunan okuduğunu anlama kitapları ve değerlendirme testleri ile de ilkokul öğrencileri eğlenceli bir şekilde dönem boyu öğrendiklerini pekiştirip, değerlendirebilmekte ve okuma becerilerini geliştirmektedir. Öğretmen Evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabını, Öğretmen Evde 2. Sınıf yarıyıl tatil kitabını, Öğretmen Evde 3. Sınıf yarıyıl tatil kitabını ve Öğretmen Evde 4. sınıf yarıyıl tatil kitabı setlerinin tamamını sayfa sayfa incelemek için ilkokulmarket.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. İlkokul Market sitesinden öğretmen evde yarıyıl tatil kitaplarını güvenle alabilirsiniz.

Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti içerisindeki hikaye kitapları ise çocukların hayal gücünü geliştirirken onlara sözel becerilerini geliştirmek için fırsatlar sunacak. Hikaye kitaplarındaki kurgu, işlenen tema ve canlı resimler mükemmel kağıt ve baskı kalitesi ile birleştiğinde elden bırakılması zor kitaplar haline gelerek öğrencilerinize kitap sevgisini daha en başından aşılama imkanı sunmaktadır.

Öğretmen evde 2. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti içerisinde 4 adet ders kitabı, Değerlendirme sınavı, okuma anlama kitabı, karne kılıfı ve tatil programı bulunmaktadır. Ders kitapları Türkçe, matematik, hayat bilgisi-İngilizce kitaplarıdır. Çocuklar ders kitapları sayesinde alıştırmalarını yaparken değerlendirme sınavı ile bilgilerini test de edebileceklerdir. Üstelik tüm bu kitaplara ek olarak set içerisinde hediyeler de var. Karne kılıfı ve tatil planı çocuklarımıza bizden hediye.

Öğretmen evde 3. sınıf yarıyıl tatil kitabı seti içerisinde 4 adet ders kitabı, Değerlendirme sınavı, okuma anlama kitabı, karne kılıfı ve tatil programı bulunmaktadır. Ders kitapları Türkçe, matematik, hayat bilgisi-İngilizce kitaplarıdır. Çocuklar ders kitapları sayesinde alıştırmalarını yaparken değerlendirme sınavı ile bilgilerini test de edebileceklerdir.

Öğretmen evde 4. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti içerisinde 4 kitap ve değerlendirme sınavı bulunmaktadır. Diğer setlerde olduğu gibi karne kılıfı ve tatil programı hediye olarak set içindedir.

Son derece göz kamaştırıcı ve nitelikli yapısı ile birlikte, bu yarıyıl tatil kitabı setlerinin gerçekten çocuklara çok büyük katkısını ve desteğini görmek mümkündür. Yarıyıl tatili boyunca kullanılan ve kullanıldığı zaman çocuklara eğitim konusunda destek sağlayan öğretmen evde yarıyıl tatil kitabı, mutlaka üzerinde durulması gereken kaliteli bir seçenek olarak kendini göstermektedir. Aynı zamanda ekonomik koşullarla birlikte çok cazip avantajlar ve seçenekler, hem ebeveynlerin hem de çocuklar için iyi bir fırsat ortaya koymaktadır. Sonuç olarak, öğretmen evde yarıyıl tatil kitapları 1. dönem ile 2. dönem arasında köprü vazifesi görerek, ilkokul öğrencilerinin okuldan kopmalarını engeller, pekiştirme yaptırması sayesinde öğrenilenlerin kalıcılığını artırır ve çocukların tatilde bile kitap sevgisi kazanmasını sağlar.

Öğretmen evde yayınevi hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, 30 yıllık yayıncılık ve matbaacılık deneyimini ilkokul yayınlarına sektörüne yeni bir soluk getirmek üzere sürekli yenilik politikasıyla projeye 2014 yılında başlamış bir ekip tarafından Ilkokul Market ile işbirliği içerisinde çevrimiçi eğitim platformu ile birlikte kurulmuş ve yarıyıl tatil kitaplarındaki yenilikçi yaklaşımı ile adını duyurmaya başlamıştır.

Öğretmen Evde Tatil Kitabı Cevap Anahtarı

Gerek sorular gerekse de cevap anahtarı, çocukların performansını ve potansiyelini ölçmektedir. Özellikle de küçük çocukların eğitim konusunda beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak seçenekler, buradaki kaliteli tatil kitapları ile birlikte iyi bir fırsat yaratmaktadır. Hem cevap anahtarı hem de kusursuz bir plana bağlı olarak sonuçları ile beraber, öğretmen evde tatil kitabı çocukların gelişimine gerçekten çok büyük katkı sağlamaktadır.

Öğretmen Evde Tatil Kitabı Satın Al

Eğer bu konuda çocuğunuz için en ideal kitabı arıyorsanız hiç tereddüt etmeyin. Son derece gelişmiş imkânlar ile birlikte karşına çıkan bu kitap gerekli avantajlar sağlıyorken, hiç düşünme ve öğretmen evde tatil kitabı satın al. Gerçekten bu konuda kaliteli bir kitap satın almak önemli katkılar sağlayacaktır. Bununla beraber uygun fiyatlı tercihler eğitim ve beceri noktasında çocuklara çok büyük katkılar sağlamaktadır. Son derece önemli fırsatlar ile birlikte çocukların eğitim avantajlarını gözden geçirmek mümkün olmaktadır. Eğitici ve fırsatları en iyi şekilde karşınıza çıkaran, seçenekler ile birlikte bu kitaplardan istifade edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın