Gündem

Oğluna yaptığı düğünle gündeme oturan vekile yeni görev!

Oğluna 1500 kişilik düğün yapan ve kuralları çiğnediği için gündeme oturan AKP'li vekil Cemil Yaman yeni bir göreve getirildi.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın uyarı yaptığı günün akşamı oğluna 1500 kişilik düğün yapan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman tepki çekmişti.

Cemil Yaman gelen tepkilere “Misafirlere git diyemem” diyerek kendini savunmuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu için düzenlediği 1500 kişilik nikah töreni hakkında

“Herkes tedbirlere uymak zorunluluğu hissediyor olmalı. Çünkü hiç kimsenin pandemiyle mücadelede dışarıda kalmaya hakkı olamaz. Özellikle sorumluluk sahibi olan kişilerin, bu milletvekili de olabilir, bürokrat da olabilir, yönetici de olabilir, daha ciddi anlamda sorumluluğun gereğini yapıyor olması gerektiğini düşünüyorum. Yani insandan insana geçen, salgını giderek daha da arttırabilecek olan mekanların, ortamların oluşturulmaması, bu noktada sorumluluk sahibi olan kişilerin daha çok örnek olması kanaatindeyim. Dolayısıyla herkesin üzerine düşen sorumluluğun gereğini yaparak bu salgınla mücadelede yer alması gerektiği kanaatindeyim.” demişti.

YENİ GÖREV

Eleştirilerin odağı haline gelen AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.