Yaşam

Oğlak burcu kadını hangi burç erkeklerden hoşlanır? Oğlak burcu kadınların anlaştığı burçlar!

Burçlar alemi içerisinde, geleceği en çok düşünen ve düşünceleri içerisinde olumsuz senaryolarda kaybolup giderek gelecek kaygısı yaşayan tek burç Oğlak burcudur. Özellikle Oğlak burcu kadınlarında baskın olan gelecek kaygısı durumu, çoğu zaman hiçbir sebep olmamasına rağmen kişinin depresyona girmesine önayak olur.

Oğlak burcu kadını oldukça cömert yapıya sahiptir. Ancak bu cömertliğini etrafında yer alan insanlara gösterebilmesi için oldukça uzun bir zamanın geçmesi gerekir. Fazla mesafeli bir yapıda olan Oğlak burcu kadını, yalnızca çok yakınlarına karşı olumlu taraflarını gösterir. Arkadaşlık ilişkileri içerisinde bile mesafeli tavırları ile tanınan Oğlak burcu kadının, aşk ilişkisi içerisinde nasıl olduğu, onu hangi özelliklere sahip olan erkeklerin etkileyebileceği oldukça merak edilmektedir. Çünkü Oğlak burcu kadınına ulaşmak, yüksek bir duvardan atlamaktan çok daha zordur. Peki ulaşılması bu kadar zor duran Oğlak burcu kadınını, hangi burca sahip olan erkekler etkileyebilir?

Güvensizliğini Giderin!

Oğlak burcu kadını, gelecek kaygısı yaşadığından ötürü sürekli olarak düşünceli bir tavır içerisindedir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Oğlak burcu kadını hem hayata hem de insanlara karşı oldukça güvensizdir. Bu neden ile bu burca sahip olan bir kadını etkilemenin birinci yolu, onun güvenini kazanmaktan geçer.

İlişkilerin uzun ömürlü olmadığını, bir gün her ilişkinin sonlanacağını düşünen Oğlak burcu kadını, bu düşüncesinin aksini ona hissettiren kişilerden etkilenmektedir. Onu, bir ilişki yaşayabileceğine ve bu ilişkinin tamamen güven üzerine kurulacağına inandıran erkekler, daima bir adım öndedir.

Ağırkanlı Olmayın!

Oğlak burcu kadını pratik yönlülüğü ile bilinmektedir. Hayatını kolaylaştırmak için birçok farklı özelliğe sahip olan bu kişiler, pratiklikleri ile etrafında yer alan kişilerin de hayatını düzene sokmak, onların da hayatı daha kolay yaşamalarını sağlamak konusunda oldukça beceriklidir. Bu neden ile Oğlak burcu kadınının hayatına girecek olan kişinin de en az onun kadar pratik düşüncede ve hızlı hareket edebilen bir yapıya sahip olması gerekir.

Yengeçler ve Başaklar Her Zaman Önde!

Oğlak burcu kadını, sert yapısının altında oldukça duygusal hislere sahip olan bir kişiliğe sahiptir. Bu neden ile onu etkileyebilecek kişilerin de somut olarak aşırıya kaçmayan davranışlarda ancak duygulara önem veren bir yapıda olması gerekir.

Burçlar alemi içerisinde Oğlak burcu kadınını etkileyebilecek iki burç vardır. Birincisi duygusallığı ve romantizmi ile öne çıkan Yengeç burcu erkeği, ikincisi ise daima düşünceli ve ölçülü hareketleri ile Başak burcu erkeğidir. Oğlak burcu kadını, bu iki burçla da uzun süreli ilişkiler yaşayabilir.