İzmir Haberleri

Ödemiş'te öğrencisinin öldürdüğü müdür anıldı!

İzmir‘in Ödemiş ilçesinde Kaymakçı Çok Programlı Lisesinde müdür olarak görev yaptığı sırada, 15 Aralık 2017 tarihinde iki öğrencisi tarafından odasında kurşunlanan Ayhan Kökmen hayatını kaybetmişti. Görevi başında öldürülen Ayhan Kökmen için mesai arkadaşları bir anma töreni hazırladı. Törene mesai arkadaşları ve Kökmen’in ailesi de katıldı. Öğrenciler, Ayhan Kökmen’in fotoğraflarının basılı tişörtlerle vatandaşlara helva dağıttı.

Ödemiş Öğretmenevi önünde yapılan etkinlikte konuşan okulun İngilizce Öğretmeni Necmiye İspir, “Ayhan öğretmenimizi unutmadık, unutturmayacağız. O bizim içimizde ve eğitim camiasında yaşamaya devam ediyor. Bugün, o dönem okulda görev yapan arkadaşlarla birlikte helva hayrı yapıyoruz. Öğrencilerimiz de bu etkinlikte anlamlı bir davranış sergileyerek, onun fotoğraflarının bulunduğu tişörtlerle görev aldılar” dedi.

ADALET YERİNİ BULSUN

Ayhan Kökmen’in eşi Ümmü Kökmen de, eşinin mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Okulundaki öğretmen arkadaşları ve öğrencileri Ayhan’ı unutmadıklarını gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Dava sürecinin devam ettiğini belirten Kökmen, “Biz aile olarak adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Davada şahitlerin dinlenmesine devam ediliyor. 26 Aralık tarihinde de bir duruşma var. Ayhan geri gelmeyecek; ama tek tesellimiz adaletin yerini bulması olacak” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın