Gündem

O İlimizde Vaka Sayısı Zirve Yaptı ! 132 Yer Karantinaya Alındı: Giriş Çıkış Kısıtlandı

Valilik tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı ve söz konusu açıklamada corona virüsü vaka sayısının arttığı belirtildi. Söz konusu açıklamada İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararla 132 evin karantina altına alındığı vurgulandı. Bu yerlere giriş çıkış kısıtlandı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından corona virüsü salgınına ilişkin bir açıklama yapıldı. Bu açılamada ilçede corona virüsü vaka sayısının arttığı belirtilerek kent genelinde İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla 132 evde karantina uygulaması başlatıldığı vurgulandı. Karantina başlatılan yerlere giriş çıkış kısıtlandı.

Yapılan açıklamada kent merkezi ve ilçelerinde yaşayan bazı vatandaşların corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Bu doğrultuda İl Hıfzıssıhha Kurulunca salgınla mücadele kapsamında yeni kararlar alındığı vurgulandı.

KARANTİNA DETAYLARI

Valilik ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda Akçakale’de 1, Birecik’te 12, Bozova’da 8, Ceylanpınar’da 4, Eyyübiye’de 16, Haliliye’de 20, Hilvan’da 7, Karaköprü’de 43, Siverek’te 2, Suruç’ta 11 ve Viranşehir’de 8 olmak üzere 132 evde karantina tedbiri uygulanıyor. Ayrıca il genelinde 74 evde karantina sona erdi.