Yaşam

O Çizgi Dizinin Tüm Bölümleri Gerçek Oldu! İşte Yeni 2022 İddiaları!

Tüm dünyada yıllardır sevilerek izlenen çizgi dizi The Simpsons, yakın geleceğe ilişkin kehanetleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. ABD’de yayınlanan çizgi dizi Trump’tan akıllı saate, virüse kadar her şeyi önceden dizide göstermesinin ardından yeni bölümleri merakla takip ediliyor. Peki The Simpson dizisi 2022 hakkında neleri öngörüyor? İşte dizinin detayları…

The Simpsons'ta Yer Alan Şarkılar | !ZBAM - Radyo ODTÜ 103.1

Koronavirüs İddiası Dikkat Çekti!

Milyonları 32 yıldır ekrana kilitleyen Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie ailesini anlatan Amerikan dizisi The Simpsons, birçok konuyu önceden bilmesiyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıllarda bir çok kehaneti ortaya çıkan çizgi dizinin yeni iddiaları gündeme bomba gibi düştü. En çok dikkat çeken detaylardan birisi koronavirüs oldu. Koronavirüs’ün bir bölümde 2022 yılında sona ereceğini iddia eden çizgi dizi tüm dünyayı heyecanlandırdı.

Teknolojiye ilişkin yenilikler içinde bölümlerinde sıkça gördüğümüz detaylar dikkat çekti. Amerikan yapımı çizgi dizi The Simpsons, bir bölümünde gelen postayı hologram olarak gösterilmesi teknoloji dünyasında yaşanabilecek bir gelişme olabildiğini gösterdi. Ayrıca sanal gerçeklik ile yemek yeme, bebeklerin konuşmasını anlayabilme gibi teknolojik yeniliklerin gösterilmesi bunları önceden bildi mi dedirtti. Ayrıca çizgi dizinin bir bölümde Dünya Barışını yayınlaması, yakın zamanda Dünya Barışı olur mu sorularını akıllara getirdi. The Simpsons ‘ın 2022 yılına ilişkin kehanetlerinin doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz.