Genel

Nursaç Endüstriyel Havalandırma Sistemleri

Nursaç, endüstriyel havalandırma başta olmak üzere müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Havalandırma işlemlerini tamamında teslimat, kaliteli işçilik ve uygun fiyat garantisinde sunan NURSAC, 1950 yılından günümüze kadar profesyonel bir anlayışta çalışmalarına devam etmektedir.

Endüstriyel Havalandırma Sistemlerinin Önemi

Firmalar için bu sistemlerin önemi büyüktür. Öncelikle endüstriyel havalandırma sistemlerinin bazı durumlar sonucunda yetersiz kaldığı bilinir. Bu durumlar;

Egzozdan atılan kirletici maddeler

Davlumbazlardan kaçan tozlar

Havalandırma işlemlerinin çalışanların konforunu olumsuz etkilemesi

Havaya salınan kirletici madde oranının tehlike sınırını aşması şeklinde sıralanmaktadır.

Bu sorunların kaynağında ise hava toplayıcılarının ve kanalların tıkanmış olması gibi nedenler olabilir. Bunlarla birlikte havalandırma kapasitesinin uygun ayarlanmaması ya da fan hızlarının kontrol edilmemesi nedeniyle yaşanabilecek sorunlar, ciddi zararlara da neden olabilir. NURSAC daima kaliteli ve profesyonel bir işçilik garantisi vererek havalandırma sistemi üretimine devam etmektedir.

Endüstriyel Havalandırma Sistemi Nasıl Kontrol Edilir?

Havalandırma sistemlerinde yaşanan sorunların birçoğu sistemdeki hava veya basınç hız ölçümlerinin kontrol edilmesiyle önlenebilmektedir. Ayrıca bu süreçte periyodik bakımın da her zaman önemli olduğu unutulmamalıdır. Firma, havalandırma sistemlerinin kontrolünü gerçekleştirirken aşağıdaki süreçlere dikkat eder;

Fanın arkaya doğru kayıp kaymadığı kontrol edilir.

Fan kayışının yıpranıp yıpranmadığına bakılır.

Hava donanımındaki yeterlilik kapasitesi kontrol edilir.

Havalandırma kanallarındaki kapaklar incelenir.

Kanallarda açıklık, çatlak ya da delik olup olmadığı incelenir.

Havalandırma sistemine ilave davlumbaz kanalların eklenip eklenmediğine bakar.

Kaynak bölgesinde kirleticilerin üretilip üretilmediği anlaşılır.

NURSAC bu süreçleri başarılı bir şekilde yönetirken endüstriyel havalandırma sistemlerinin neden değiştirilmesi gerektiğini de müşterileriyle paylaşır. Son olarak uygun hava akışı dengesinin sağlanamadığı havalandırma sistemleri için kalıcı çözümler sunan firma, hava filtresi kontrolü, kanal kontrolü ve ilave davlumbaz eklentileriyle ilgili genel çalışmaları başarılı bir şekilde yürütmektedir. Çağımızın tüm gereksinimlerini yakından takip ederek her zaman iş ahlakı ile mesleki tecrübeyi aynı anda sunan firma, kurumsal ve bireysel müşterilerin memnuniyetini sağlamayı sürdürmektedir.

Detaylar için https://www.nursac.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın