Kültür SanatMagazin

Nur Fettahoğlu yeni bir film ile geliyor! “Daha İyi Bir Yarın”..

Başarılı ve güzel oyuncu Nur Fettahoğlu hız kesmeden yeni projeler ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son Kağıt Ev adlı dizide yer alan oyuncu, dizinin erken final yapmasıyla hayal kırıklığı yaşamıştı. Hiç vakit kaybetmeden yeni bir filmin kadrosuna dahil oldu.

Nur Fettahoğlu Kağıt Ev Dizisi Hakkında Konuştu: Aylin Olmak Heyecan Verici - Medyafaresi.com Mobil

Ekranların güzel ve istikrarlı oyuncusu Nur Fettahoğlu son dönemde Kardeş Çocukları, Babil, Kağıt Ev gibi yapımlarda yer almıştı. Birbiri ardına yeni projelerde adından söz ettiren Fettahoğlu hiç hız kesmiyor. Kağıt Ev’in finalinin ardından yeni filmi için sete çıktı.

“Daha İyi Bir Yarın” filminde Hande Doğandemir ve Yağızcan Konyalı ile başrolde yer alan oyuncu, yaz aylarını çalışarak değerlendirmek istiyor. Film Gökçeada’da çekiliyor.

Bu yazı çalışarak geçireceğini açıklayan Nur Fettahoğlu, ‘Dilek Hemşire’ karakterine hayat verdiği ‘İç Bahçe’ adlı filmin çekimlerine başladığını yaptığı paylaşımlarla hayranlarına duyurdu. Oyuncu, “Daha İyi Bir Yarın” filminden sonra “İç Bahçe” ile yaz aylarındaki ikinci filmi için de sete çıkmış oldu.

Theodora Film’in yapımcılığını yaptığı dram türünde ki ‘İç Bahçe’ 1980’li yıllarda geçiyor. Ceren Şahan’ın yönettiği filmin senaryosu İbrahim İris’e ait.

Aşkı Memnu dizisindeki Peyker karakteriyle sektöre başarılı bir giriş yapan Nur Fettahoğlu istikrarıyla adından söz ettiriyor. Sezon arasında dinlenmek yerine çalışmayı tercih eden güzel oyuncu bu yaza iki film birden sığdırdı.