Ekonomi

Nissan Aralık ayında 3 araba modelinde indirimli satışa çıktı!

Araba almak isteyen vatandaşlar şirket kampanyalarını araştırıyorlar. Araba firmaları ise 2021 yılı öncesi kampanyalarını duyurmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda Nissan 3 araba modelinde indirim yapacağını duyurdu. Yapılacak olan indirimlerin Nissan Qashqai, Nissan Micra, Nissan X-Trail modellerinde geçerli olacağı ifade edildi.

2020 yılı bitmeden önce araba almak isteyenlere güzel haber Nissan’dan geldi. Nissan 3 modelinde indirimli fiyat ve uygun finansmanlı satış yapacağını duyurdu. Peki, hangi Nissan modelinde kampanyalı satış yapılacak? İşte Nissan Aralık kampanyası ile satılacak olan arabalar…

NISSAN QASHQAI

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modeli* Nissan Qashqai, tüm versiyonlarında 120.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0.99 faiz** kredi avantajı ile sizi bekliyor. Ayrıca Sky Pack ve UEFA Champions League Edition versiyonlarında geçerli %11’e varan özel kampanya indirimleri ile Aralık ayı Qashqai sahibi olmanın tam zamanı.
Nissan Qashqai’nin yenilenen Türkiye stok seviyesi hakkında bilgi almak için Nissan Yetkili Satıcıları ile aşağıdaki butonlar aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

*Nissan Qashqai, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) açıkladığı satış verilerine göre 2007-2019 yılları arasında Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelidir.
**Niskasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.

NISSAN MICRA

Şehrin temposuna yüksek teknoloji ve etkileyici tasarımıyla heyecan katan yeni Nissan Micra, Aralık ayına hazır! Şehrin tutkunlarının vazgeçilmezi Nissan Micra, Aralık ayı boyunca 60.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99 faiz* kredi avantajı ile sizi bekliyor. Kredi kullanmak istemeyen Micra tutkunları için peşin alımlarda geçerli, kampanya indirimleri Nissan Yetkili Satıcıları’nda.

*NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.

NISSAN X-TRAIL

Kalabalık ailelerin ve konfor, güvenlik ve prestiji ön planda tutanların tercihi Nissan X-Trail, Aralık ayına hazır! Geniş iç hacmi ve üstün konforu ile öne çıkan Nissan X-Trail, Aralık ayı boyunca 120.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99 faiz* kredi avantajı ile sizi bekliyor. Segmentinde fark yaratan özellikleri ve tasarımı ile X-Trail, Aralık ayına özel kampanya indirimleri ile Nissan Yetkili Satıcıları’nda.

*NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.