Magazin

Nilperi Şahinkaya, kendisine küfürler yağdırdığı iddia edilen oyuncu Burak Deniz ile ilgili ilk kez konuştu: Hukuki süreç başlayacak!

Yıldızı parlayan ve şu anda da Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Şahmaran isimli dizi sebebi ile Adana’da olan Burak Deniz, geçtiğimiz hafta skandal bir olay ile gündeme geldi. Deniz’in aynı mekanda bulunan meslektaşı Nilperi Şahinkaya’ya, yoğun alkolün etkisi altındayken küfürler ettiği öne sürüldü. Şahinkaya, konuya ilişkin ilk kez açıklama yaptı.

İLK KEZ KONUŞTU!

29’uncu Uluslararası Altın Koza Film Festivali vesilesi ile sevgilisi Emre Yusufi ile Adana’ya giden güzel oyuncun Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz hafta çıkan Burak Deniz haberlerinin ardından sessizliğini korudu. Ancak festivalde basın mensupları tarafından görüntülenen ve onlar ile kısa süreli sohbet eden Şahinkaya, konuya ilişkin ilk kez bir açıklamada bulundu.

Basın mensuplarının Burak Deniz olayını sormaları üzerine gerilen Nilperi Şahinkaya, olaya ilişkin hukuki sürecin başlatılacağını ve gerekli bilginin avukatlardan alınabileceğini belirtti. Oyuncu, başına gelen durum ile ilgili olarak herhangi bir şey söylemek istemediğini ifade etti.

SARHOŞ BİR ŞEKİLDE MASAYA GELMİŞTİ!

Geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi bir olay yaşanmıştı. İddialara göre yakışıklı oyuncu Burak Deniz, bir süredir çekimleri süren Şahmaran dizisi sebebi ile Adana’da konakladığı otelin restoran bölümüne yüksek alkollü bir şekilde gelmiş ve mekanda oturan oyuncu Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi’nin masasına o şekilde gitmişti.

Nilperi Şahinkaya’ya ağıza alınmayacak laflar eden Burak Deniz, kendisinden rahatsız olan ve bu sebep ile masadan kalkan Nilperi Şahinkaya’nın arkasından küfürler etmeye devam edince güzel oyuncunun sevgilisi Emre Yusufi, Burak Deniz’in üzerine yürümüştü. Kavga, Yusufi’nin arkdaşlarının araya girmesi ile sonlanmıştı.

YALANLAMIŞLARDI!

Yaşanan olayın ardından görgü şahitlerinin tüm ifadelerine rağmen Burak Deniz’in bağlı bulunduğu firma açıklama yapmış ve Deniz’in yaşananlardan ötürü çok üzgün olduğunu ancak olayda küfürleşme olmadığını ifade etmişti.