Kültür Sanat

Netflix’ten sevindiren uygulama: Ücretsiz izleniyor!

Türkiye’de de pek çok kullanıcısı olan Netflix sevindirici bir uygulama ile izleyici karşısına çıktı. Netfix kampanyasına göre isteyenler bazı film ve dizileri platform üzerinden ücretsiz olarak izleyebilecekler. İşte Netflix ücretsiz seçeneği ile ilgili detaylar…

Milyonlarca ziyaretçisi ve kullanıcısı olan popüler dizi ve film izleme platformu Netflix sevindiren özelliği ile izleyici karşısına çıktı. Daha önce 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sağlayan platform başka bir kampanya daha düzenledi. Buna göre Netflix’de bulunan bazı dizi ve filmler ücretsiz olarak izlenebilecekler.

Hangi içerikler ücretsiz sunuluyor?

Stranger Things ve Elite gibi serilerin yanı sıra, Murder Mystery, The Two Popes, Bird Box, Love is Blind, The Two Popes, Gezegenimiz, Patron Bebek İş Başında gibi film ve diziler Netflix ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak dizilerin tüm sezonları açık değil. Beğendiğiniz diziye devam etmeniz için üye olmanız gerekebiliyor. Ayrıca ücretsiz izleme özelliğinden faydalanmak isteyenlerin telefonlarından değil web üzerinden platformu açmaları lazım.

Netflix ücretsiz içeriklerini görmek veya izlemek için tıklayınız.