Kültür Sanat

Netflix üyelerini üzecek karar: 8 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak!

Dijital film ve dizi izleme platformu olan Netflix kullanıcılarına önemli bir bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada, 8 Haziran 2021 tarihinden itibaren fiyatların zamlanacağı açıklandı. Peki, yeni ücretler ne kadar olacak? İşte Netflix’in kullanıcılara gönderdiği bilgilendirme yazısı

Türkiye’de Netflix kullananları üzecek bir karar duyuruldu. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre 8 Haziran 2021 tarihinden itibaren aylık plan ücreti zamlanacak.
Öte yandan yeni üyeler için temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL olarak uygulanmaya başlandı.

Netflix tarafından kullanıcılarına gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı

“Harika içerikler sunmaya devam etmek için plan ücretlerimizde bir güncelleme yapmamız gerekiyor. Aylık plan ücretin 8 Haziran 2021 tarihinde “26,99 TL / 40,99 TL ya da 54,99 TL” olarak güncellenecek. Bu güncelleme sayesinde üyeliğine daha çok değer katmayı, seni neşelendirecek, sana ilham verecek ya da gününü biraz olsun güzelleştirecek hikâyeler sunmayı amaçlıyoruz.” Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.”

Netflix’in 2021 yılında üye sayısı 200 milyonu aştı.Şirket ayrıca 2022 sonuna kadar sera gazı emisyonunda net sıfır hedefine ulaşmayı planladığını duyurdu.