Gündem

Netflix izleyenlere kötü haber: Duyuru yapıldı! Artık değişti!

Film ve dizi izleme platformu Netflix’ten zam duyurusu yapıldı. Netflix 2023 yılının gelmesi ile fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Netflix’te yapılan zam sonrası vatandaşlar tepki gösterdi. Netflix’ten alınan bilgilere göre temel plan oturumu 45.99 TL’den 63.99 TL’ye yükseldiği bildirilirken standart plan, özel plan oturumlarına da zam geldiği açıklandı. Peki tüm oturumlar ne kadar oldu? İşte detaylar

NETFLIX TEMEL PLAN FİYATLARI

Netflix temel plan kullanıcıları için zam gelmeden 45,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra temel plan fiyatı, 45,99’TL’den 63,99 TL’ye yükseldi.

NETFLIX STANDART PLAN FİYATLARI

Netflix standart plan kullanıcıları için zam gelmeden 69,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra standart Plan ücreti ise 69,99 TL’den 97,99 TL’ye çıktı.

NETFLIX ÖZEL PLAN FİYATLARI

Netflix özel plan kullanıcıları için zam gelmeden 93,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra Özel Plan ücreti ise 93,99 TL’den 130,99 TL’ye çıktı.

NETFLIX PAKET DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR?

Netflix güncel paketinizi değiştirmek için web sürümü ya da uygulamayı kullanabilirsiniz. Ana ekranın sağ alk köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğini seçerek “Hesap” başlığına geçiş yapın. Ekranda açılan ayarlardan “Plan Değiştir” sekmesine tıklayıp, kendinize uygun olan paketi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz paketin ödemesi, fatura kesim tarihiniz geldiği zaman yapılır ve ödeme planı da bu tarihte değişir.