Gündem

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkında Sürpriz Ayrılık!

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın aşkında şok gelişmeler gündeme geldi. FOX TV ekranlarından yayınlanan Yasak Elma dizisinde birlikte rol alan ikili, dizinin bitmesinden sonra aşk yaşadıklarını duyurmuştu. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı, her iki oyuncunun hayranlarını sevindirirken büyük aşkla ilgili şok detaylar ortaya çıktı.

Kalp Yarası dizisinde oynamaya başlayan Gökhan Alkan, bu sebeple uzun süre Antakya’da kaldı. Bu süreçte Nesrin Cavadzade ise Üç Kuruş dizisinde oynamaya başladı. İkili bir süre ayrı şehirlerde kalmalarına rağmen zaman zaman görüştüklerini sosyal medya paylaşımları ile gözler önüne seriyordu. Her iki oyuncunun da hayranları artık evlilik haberlerini beklerken, ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı Bitti

Sosyal medyada büyük ilgi gören Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkıyla ilgili şok detaylar gündeme geldi. Türk televizyonlarının sevilen oyuncuları arasında yer alan ikilinin, birlikteliklerini sonlandırma kararı aldıkları öğrenildi. Son olarak Nesrin Cavadzade’nin düzenlediği küçük parti ile bir araya gelen ikili hakkında “Evlenecekler” yorumları yapılırken ayrılık haberinin gelmesi herkesi şaşırttı.

Yaklaşık 2 yıldır aşk hayatı yaşayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı son buldu. Ünlü oyuncu Gökhan Alkan’ın kişisel sosyal medya hesabında ile Nesrin Cavadzade birlikte olduğu fotoğrafları silmesi ayrılık iddialarını güçlendirdi. Ayrıca Nesrin Cavadzade’yi sosyal medyadan takip etmeyi bırakan Gökhan Alkan, bu iddialara kesin noktayı koymuş oldu.

İki Sevgili Evlerini Ayırdı

Öte yandan Nesrin Cavadzade’nin ayrıldığı Gökhan Alkan’ı sosyal medya hesabından hala takip etmesi ise kafalarda soru işareti yarattı. Magazin basınında geniş yankı bulan ikilinin ayrılığı sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi. Gökhan Alkan’ın Nesrin Cavadzade ile birlikte oturdukları evden ayrıldığı öne sürülürken ayrılık hakkında resmi bir açıklama gelmedi.