Magazin

Nefes Kesen Konusu ve Usta Oyuncu Kadrosu ile Kuş Uçuşu Netflix’i Uçurdu! En Çok İzlenenlerin Başında Yer Aldı!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve sadece Netflix ekranlarında seyirci ile buluşan Kuş Uçuşu, bir süredir dizi severlerin en çok beklediği yapımların başında yer alıyordu. Büyük bekleyiş sona erdi ve Kuş Uçuşu isimli dizi 3 Haziran tarihinde izleyicilerin beğenisine sunuldu. Seyirciyi çok sert bir dünya ile tanıştıran bu yapım, konusu ile izleyicileri adeta içine çekiyor.

Konusu kadar usta oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner başrolleri paylaşıyor. Büyük bir merak ile beklenen dizi 3 Haziran tarihinde Netflix abonelerini için izlemeye açıldı.

Konusu Ekran Başına Kilitledi

Sezona başlamadan önce yapılan tanıtım videoları, seyirci tarafından büyük beğeni toplamış ve yapımın vizyon tarihi sabırsızlıkla beklenmişti. Dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte vizyon tarihi için yapılan heyecanın boş yere olmadığı kanıtlanmış oldu.

Günümüz medya dünyasının perde arkasını konu alan dizide, sektördeki iki kuşağın çatışması ile birlikte ortaya çıkan mücadele ortamı anlatılıyor. Şimdiye kadar medya dünyasının aşk ilişkileri işlenirken, Kuş Uçuşu, medya dünyasının toz pembe perdelerini aralıyor ve perde arkasındaki entrika, ihanet ve sahtekarlıkları gün yüzüne çıkarıyor.

Birce Akalay’ın Performansı Geniş Yankı Uyandırdı

Dizinin izleyenleri ekran başına kilitleyen konusu haricinde, yıldız oyuncuların üst düzey performansları da ön plana çıkıyor. Özellike Birce Akalay ve Miray Daner’in üstlendikleri rollerde gösterdikleri performans, geniş kesimlerce ayakta alkışlandı.

Vizyona girdiği günden itibaren seyircinin yüksek ilgisi ile karşılaşan Kuş Uçuşu, en çok izlenen yapımlar arasında kendine yer buldu. Netflix’in verilerine göre Türkiye’de en çok izlenen dizi olurken, dünya listelerine iste altıncı sıradan giriş yaptı.