Aydın HaberleriEge Haberleri

Nazilli Korkunç Bir Olaya Uyandı! Bir Vatandaş Balkonunda Kendini Astı!

Nazilli, korkunç bir olayla güne başladı. Nazilli’de ikamet edenlerin kanını donduran bir olay yaşandı. Bir apartman dairesinin 3. katında yaşayan iki çocuk babası İbrahim Sezgen, yaşadığı evin balkonuna kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi. İki çocuk babası İbrahim Sezgen’in intiharına ilişkin detaylar…

İncelemeler Devam Ediyor!

Aydın ilinin en büyük nüfusuna sahip ilçelerinden olan Nazilli, korkunç bir olaya şahit oldu. Alınan bilgilere göre Nazilli ilçesi İstiklal Mahallesi 611 Sokak 24 numaralı dairede yalnız ikamet ettiği ve iki çocuk babası olduğu tespit edilen İbrahim Sezgen, evinin balkonuna kendini asarak intihar etti.

Kendisini balkon demirlerine asarak yaşamına son verdiği öğrenilen Nazilli ilçesi İstiklal Mahallesi 611 Sokak 24 numaralı dairede yalnız yaşayan iki çocuk babası İbrahim Sezgen’i evinin balkonunda fark eden komşular ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polis itfaiye ve sağlık ekipleri, İbrahim Sezgen’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtirken, cansız bedeni inceleme için adli tıp’a götürüldü. Öte yandan Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerini ve çevrede bulunan vatandaşların iddialarını incelerken, İki çocuk babası İbrahim Sezgen’in ölüm sebebinin soruşturmasının hala devam ettiği belirtildi.