Aydın Haberleri

Nazilli Belediyesi Logo Yarışmasında Son Hafta

Ekim ayı meclis toplantısında onaylanmasının ardından kurul onayından da geçen logo yarışma şartnamesi, Nazilli Belediyesi’nin resmi internet sitesinde duyurulmuştu.

17 Ekim 2019 tarihinde başlayan ve duyurulan şartnamede logo yarışmasının konusuysa, Nazilli İlçesinin temsil ettiği değerleri ve zenginlikleri ifade edecek, Nazilli’nin, tarihi, sosyolojik, fiziksel ve kültürel yapısıyla ilişki kuracak, öncü belediyecilik hizmetleriyle örnek olmayı hedefleyen yönetim anlayışını yansıtacak.

17 Bin 500 Lira Ödül!

Nazilli Belediyesi’nin Logo şartnamesinde yarışmacıların sunacakları logoda özgünlük, dikkat çekicilik, akılda kalıcılık beklentisiyle birlikte, şeffaflık ilkesi gereği Nazilli Belediyesi ve belediyeye bağlı şirket çalışanlarının yarışmaya katılamayacağı da belirtildi. Yarışmaya gönderilen eserlerin, daha önce başka bir yarışmaya katılmamış olması da şartnamede yer alıyor. Bunun yanı sıra yarışma ödülleri ise Birincilik Ödülü: 10.000 TL, İkincilik Ödülü: 5.000 TL, Üçüncülük Ödülü ise: 2.500 TL olarak belirlendi.

Son 8 Gün!

17 Ekim 2019 günü Nazilli Belediyesi resmi internet sitesinden duyurulan Logo yarışması, 15 Kasım 2019 Cuma günü saat 17.00’da sona erecek. Yarışmaya 8 gün kalması ile birlikte, yarışmaya katılanlar eserlerini Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi ulaştıracaklar. Nihai sonuç, seçici kurul tarafından belirlenmiş olan, ilk üç logo www.nazilli.bel.tr adresinden ve yine seçici kurulun belirleyeceği yer ve yöntem ile, 25 Kasım – 01 Aralık 2019 tarihleri arasında halk oylaması sonucu belirlenecek. 02 Aralık 2019 tarihinde oylama sonucunun ardından birinci, ikinci ve üçüncü seçilen tasarımlar açıklanacak.

Bir yanıt yazın