Ekonomi

Nakit ihtiyacınızı tek SMS ile karşılamanız mümkün! Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası 10 bin TL’lik SMS kredisi hizmete açıldı!

Gündelik hayatta satın alınan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin bir süredir ekonomi piyasalarının kötü gidişatı ve diğer faktörler çerçevesinde giderek zamlanıyor oluşu, özellikle maaşlı çalışanların ay sonunu getirememelerine sebep oldu. Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında kaybettiği değerden ötürü alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, ilgili sorunlarının çözüme kavuşabilmesi için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelmeye başladılar.

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri, genel tabloda bakıldığında başvuru süreci oldukça uzun ve meşakkatli olan hizmetler arasında yer almaktadır. Bu süreç nakde sıkışmış olan vatandaşlar için pek de uygun değildir. Vatandaşları daha da fazla mağdur etmek istemeyen Vakıfbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, SMS kredisi hizmetlerini kamuoyu ile paylaşarak, artık herkesin telefonunun ucunda duran nakit hizmetinin ayrıntılarını bildirmiştir.

Denizbank SMS Kredisi 2022

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin aylık faiz oranı yüzde 2,47, azami vade sayısı 36 aydır. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesini 455,58 TL olarak hesaplamış olan banka, KREDIM, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerini yazıp 3280’e gönderen herkesin başvurusunu değerlendirmektedir.

Yapı Kredi Bankası SMS Kredisi 2022

Geliştirdiği avantajlı hizmetler ile dikkat çeken özel bankalardan olan Yapı Kredi Bankası, SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde olarak belirlemiştir. 15 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi 729,52 TL olarak hesaplanmışken, Bireysel, T.C. kimlik no, aylık gelir, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazıp 4411’e gönderen herkesin başvurusu değerlendirilmeye alınmaktadır.

Vakıfbank SMS Kredisi 2022

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, söz konusu SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirlemiştir. 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi 410,97 olarak hesaplanmışken, KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazan ve 5724’e gönderen herkesin başvurusu değerlendirilmeye alınmaktadır.