EkonomiGündem

Nakit İhtiyacı Olan Emekliler Dikkat! Bunu Yapanların Hesabına 2000 Bin TL Yatacak

Nakit ihtiyacı olan emeklileri ilgilendiriyor. Garanti Bankası kampanyayı duyurdu. Garanti Bankası resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 2000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunduğunu açıkladı.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacaktır.

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Garanti BBVA, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.300 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.650 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. 1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğramanız yeter.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesini imzalaması sonrasında, bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.

Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.