Magazin

Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya boşandı!

Mustafa Üstündağ, verdiği bir röportajda eşi Ecem Özkaya hakkında “Ben ilk gördüğümde aşık oldum. Ecem’i görünce ‘Allah’ım ne oluyor!’ dedim. İnsan beğendiğine bakmak istiyor, bakmaya doyamıyor. Gözlerine vuruldum. Tanıdıkça da kişiliği beni etkiledi” demişti.

10 SENELİK EVLİLİK SON BULDU
Rol aldıkları dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Mustafa Üstündağ ile meslektaşı Ecem Özkaya, 2010 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak sürdüren ünlü çiftten kötü haber geldi. Ahmet Karan adını verdikleri bir oğulları bulunan ünlü çift boşandı.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?
11 Şubat 1977’de Mersin’de doğan Mustafa Üstündağ, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı. Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezundur. İlk kez Yılan Hikayesi dizisiyle kamera karşısına geçtikten sonra 2000-2007 yılları arasında Dikkat Bebek Var, Yıldızların Altında, Yarım Elma, Bedel, Hayat Bilgisi, Uy Başuma Gelenler, Aşka Sürgün ve Yersiz Yurtsuz gibi birçok dizide yer aldı.

Son olarak Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Mustafa Üstündağ, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Boran karakterine hayat vermektedir.

Bir yanıt yazın