Magazin

Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi!

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi. Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu sabah programına katılan Topaloğlu, yayının ardından kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hastanenin acil kapısında bekleyen Mustafa Topaloğlu'nun eşi Hasibe Topaloğlu gözyaşlarına engel olamadı.

Demet Akalın ile Alişan’ın sabah programına katılan ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, yayın sonrası kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Topaloğlu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanenin acil kapısında bekleyen Mustafa Topaloğlu’nun eşi Hasibe Topaloğlu gözyaşlarına engel olamadı. Öte yandan Çağlayan Topaloğlu, babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Daha önce de kalp damarlarında stend olduğu öğrenilen ve ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının çekiminin ardından stüdyoda terlemeye başlayan Mustafa Topaloğlu’nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Topaloğlu, çağrılan ambulans ile Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı.

EŞİ GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ

Hastanenin acil kapısında bekleyen Mustafa Topaloğlu’nun eşi Hasibe Topaloğlu gözyaşlarına engel olamadı.

ANJİYO OLACAK

Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu babasının anjiyo olacağını söyledi: Program çekimi bitikten sonra babam terlemeye başlamış, ambulans buraya getirdi. Doktorlarımıza güvenimiz tam.

TOPALOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU

Doktorlardan babasının son sağlık durumu hakkında bilgi alan Çağlayan Topaloğlu, “Tedavisi Şişli Etfal Hastanesi’nde devam edecek. Babam müşahede altında kalacak. Damarda bulunan stend’teki pıhtı alındı. Şu anda bilinci açık, sağlığı iyi ama 72 saat müşahede altında kalacak ” dedi.

Program çekimi sonrası hastaneye gelen Alişan, Mustafa Topaloğlu’nun aşırı terlediğini belirterek, “Biz fark ettiğimizde çok terlemişti iyileşeceğini umuyoruz” dedi.

Öte yandan Demet Akalın’ın, birkaç saat önce Instagram hesabının hikaye bölümünde, Mustafa Topaloğlu’nu paylaştığı görüldü.

Ünlü türkücü, iki yıl önce de kalp krizi geçirmişti. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptanan sanatçıya stent takılmıştı.