Genel

Mustafa Sandal İkinci Kez Dünya Evine Girdi! Nikahı Roma, Düğünü Marmaris’te Yaptı! Düğüne Doğu Demirkol’un Esprileri Damga Vurdu!

Türkiye’nin en meşhur popçularının başında gelen Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde kendinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma’da dünya evine girmişti. Nikah masasından kalktıkları gibi soluğu Marmaris’te alan ünlü çift, burada sevenlerinin de katıldığı bir düğün yaptılar. Düğün davetlilerinden olan Doğu Demirkol’un esprileri düğüne damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez dünya evine giren Mustafa Sandal, daha önce 2008 yılında Sırp şarkıcı Emina Jahović ile bir evlilik gerçekleştirmiş ve bu evlilikten Yavuz ve Yaman adında iki erkek çocuğu olmuştu. 10 yıl süren ikilinin evliliği 2018 yılında sona ermişti.

Roma’da Nikah Masasına Oturdular

Bu senenin Şubat ayında sade bir nişan töreni ile dünya evine girme yolunda ilk adımı atan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup çifti, haziran ayının ilk günlerinde aşk şehri olarak bilinen Roma’da nikah masasına oturmuşlardı. Ünlü çiftin nikah şahitliğini ise Tunç Taşdemir ve Simge Sütşurup üstlenmişti.

İtalya’nın başkentinden fotoğraflar paylaşan çiçeği burnunda evli çift, sosyal medyada büyük yankı uyandırdılar. Melis Sütşurup, Mustafa Sandal ile el ele bir fotoğrafını romantik bir not ile Instagram hesabından paylaşmış ve hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Sosyal Medyanın Gündemi Bu Evlilik Oldu

Melis Sütşurup’un hemen ardından Mustafa Sandal da Roma sokaklarından bir fotoğraf paylaşmıştı. Eşi ile baş başa bir fotoğrafını paylaşan Sandal, Melis Sütşurup’un hayatına ortak olması sebebi ile tarifsiz duygular yaşandığını ifade eden romantik bir nota imzasını atmıştı.

Birbirlerinin gönderilerine de aynı romantiklikte yorumlar yapan yeni evli çift, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almıştı.