Magazin

Murat Övüç’ün kadın takipçisinden aldığı mesaj izleyenleri şoka uğrattı!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Ertem Şener'in sunduğu YouTube programı Sorgu Odası'na katılarak şok eden açıklamalarda bulundu. Murat Övüç anlattıkları ile şoka uğrattı.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç Ertem Şener’in programı Sorgu Odası’na katılarak yaptığı açıklamalarla izleyicilerin ağzını açık bıraktı.

“PARAYA İHTİYACI YOK”

Ertem Şener’in sorularını yanıtlayan Övüç “Ben normal mütevazi yaşayan biriyim, benim hayat arkadaşım var 12 yıldır birlikteyiz bizim bir kare fotoğrafımız yoktur. Benim özelim dört duvar arasındadır kimse bilmez. Her şey seks değil o benim akıl hocam çok seviyorum onu. Amerika’da pırlanta tasarımcısı paraya da ihtiyacı yok” dedi.

“MURAT GİBİ İŞVELİ CİLVELİ OL”

Şener Övüç’den kendisine gelen ilginç mesajlardan birini anlatmasını isteyince ortaya garip bir hikaye çıktı. İşte duyanların ağızlarının açıkta kaldığı hikaye:

“Hanımefendi benim videolarımı izliyor bir gün kocasına da gösteriyor. Ya ben bayılıyorum Murat abiye filan diye; kocası bağırıyor ‘kapat ulan şu i.neyi’ diye… Kadın kocasına bir şey diyemiyor kapatıyor. Aradan iki gün geçiyor kadın diyor ki yatak odasından sizin sesiniz geliyor eşim kah kah kah gülüyor. Yatak odasına koşa koşa bir gittim kocam sizi izliyor. Ulan karı demiş bu Murat kadar işveli cilveli ol dile benden ne dilersen demiş.”