Magazin

Murat Övüç’ten şoke eden itiraf: Hem erkek hem de kadın sevgilim var!

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Murat Övüç, YouTube’da yayınlanan bir programda şoke eden itiraflarda bulundu. Övüç, “Erkeklere acıyorum” diyerek “Hem erkek hem de kadın sevgilim var” itirafında bulundu. Ayrıca “Eğer kadın free ise üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı, bir sevdalı” dedi.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adını duyuran Murat Övüç, Tuğba Ekinci ile YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Murat Övüç, özel hayatı hakkında peş peşe itiraflarda bulundu.

Yıllar önce yaptığı bir evlilikten bir erkek çocuğu olan fenomen, 12 yıldır bir erkekle birlikte olduğunu ancak sevgilisi yurt dışında yaşadığı için görüşemediklerini söyledi. Şarkıcı Tuğba Ekinci ise özel hayatından bahseden Murat Övüç’e “Senin bir de kadın arkadaşın varmış. Sıfır estetiği olan çok güzel bir kadın” dedi.

‘HEM KADIN HEM DE ERKEK SEVGİLİM VAR’

Övüç, “Seçilmiş bir adamım ben. Bir kadınla da olabilir, bir erkekle de. Bu konuda erkeklere acıyorum. Hem kadın hem erkek sevgilim var. Benim 12 yıl hayatımda birisi var ama… Biseksüelim herhalde ben de bilmiyorum ne olduğumu” ifadelerini kullandı.

“BİR KADININ ÜÇ SEVGİLİSİ OLACAK”

Dikkat çeken ifadelerine devam eden Murat Övüç, evli olmayan bir kadının üç sevgilisinin olması gerektiğini savunarak “Eğer kadın free ise üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı, bir sevdalı” dedi.