Magazin

Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez hayatını kaybetti! Hastayken terk etmişti…

Merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, 51 yaşında hayatını kaybetti. Bekmez'in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Öte yandan Sema Bekmez, Göğebakan'ı kanser tedavisi gördüğü sırada terk etmişti. 

Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez, hayatını kaybetti. 51 yaşında vefat eden Bekmez’in şeker komasına girdiği öğrenildi. Sema Bekmez, Murat Göğebakan’ı kanser tedavisi gördüğü sırada iyileşmek için çaba gösterirken terk etmişti.

Menajer Sema Bekmez bu sabah hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Esra Sönmezer, ‘Canım kadar sevdiğim, menajerim ve arkadaşım Sema Bekmez ansızın hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerini Ulus’ta hastaneye bekliyorum’ mesajını paylaştı.

51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

11 YIL EVLİ KALMIŞLARDI

Sema Bekmez, “Ay Yüzlüm”, “Ben Sana Aşık Oldum Birtanem”, “Vazgeçilmiyor” ve “Kalbim Yaralı” adlı eserlerin aralarında bulunduğu birçok şarkısıyla müzik dünyasında büyük beğeni kazanan ve 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan’la 11 yıl evli kalmıştı.

İYİLEŞMEK İÇİN ÇABALARKEN TERK ETMİŞTİ

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi Sema Bekmez onu terk etmişti. Murat Göğebakan’ın katıldığı bir programda ‘Kalbim Yaralı’ şarkısını gözyaşları içinde seslendirmesi ise hayranlarının hafızasına kazınmıştı.

Anne Hatice Göğebakan aldatmayı anlatmıştı:

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez’le yollarını ayırmıştı; söz konusu ayrılığın gerekçesi ise ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift 2011 yılında resmen boşanmıştı.

Anne Hatice Gögebakan, oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez’in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti diyerek herkesi duygulandıran bir açıklama yapmıştı..