Magazin

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’den yeni dizi

Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan sanatçı Murat Boz daha önceki film projelerinden sonra ilk kez bir dizi projesiyle geliyor. Boz, hayranlarında şaşkınlık yaratan habere göre Tuba Büyüksütün ile birlikte başrolü paylaşacak.

Daha önce Hadi İnşallah, Öldür Beni Sevgilim gibi yapımlarda oyunculuğuyla tanıştığımız Murat Boz normal şartlarda her yıl Tv 8’de O Ses Türkiye’nin jüri koltuğundaydı. Ancak pandeminin etkisiyle, kalabalık çekim ortamı göz önünde bulunduruldu ve yarışma bu sene yapılmadı. Boz ise bomba etkisi yaratacak bir şekilde gündeme oturdu. “Another Self” isimli Netflix dizisinde başrolü Tuba Büyüküstün ile paylaşacak.

Daha önce Seda Bakan’la “Öldür Beni Sevgilim” filminde başrolü paylaşan Boz, OGM Pictures’la el sıkışarak diziye dahil oldu. Okul arkadaşı olan üç kadının hikâyesine odaklanacak dizide, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanmasıyla hayatları değişecek ve sonraki süreç izleyicilere aktarılacak. Dizinin kadrosunda adı geçen isimlere Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış da eşlik edecek. Senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alırken, Burcu Alptekin yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin en geç 2022 yılında izleyiciyle buluşması planlanıyor.