Genel

Muharrem İnce açıklama yapıyor. Muharrem İnce olayında yeni gelişmeler

Canlı yayında CHP’yi adeta topa tutan Muharrem İnce, “CHP’nin içinde beni çekemeyenlerin olduğunu biliyorum ve onlardan utanç duyuyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’na “birlikte açıklama yapalım” dedim. Haber gelmedi. Bu açıklamayı CHP Genel Merkezi’nde Sayın Kılıçdaroğlu’yla birlikte yapmamız lazımdı. Ortada bir tezgah var, bir komplo var. Bunun sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. CHP 82 milyona bunu anlatmalıdır. Bunu açıklamalıdır. Bu tezgahı kim kurdu? Temiz siyaset için bu tezgah temizlenmelidir.

CHP’nin ayağında bu kumpasçılar bir prangadır. Bu komployu kuranları bulup, partiden atarsak, CHP yeniden şahlanır. CHP’nin içindeki bu kumpasçılar, seçim gecesi sarhoş olduğumu söyleyen kişilerle şimdiki kişiler aynıdır. Bu komployu kuranlar, yarın Kılıçdaroğlu’na da kuracaklar. Ben birçok iftira ile karşılaştım. Bu ilk de olmayacak son da olmayacak. 24 Haziran akşamından bu yana başlayan bir kampanya var. Seçim akşamı neredeydi? Yok alkollüydü! Yok baskı altındaydı. Hakkımda çıkan dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezinde üretilmiştir. Bunların Muharrem İnce’den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Madem siyasette en güçlü dönemdeymiş niye bu kadar uğraşıyorsun o zaman?

Bir yanıt yazın