Muğla Haberleri

Muğla’da öldürülmüştü faili ortaya çıktı! Kiralık katil tutmuş…

7 Şubat günü öldürülen Hasan Balaban’ın failinin karısı olduğu ortaya çıktı. Sevgilisi ile beraber kiralık katil tutup kocasını öldürtmüş!

Muğla’da 7 Şubat günü evinin önünde öldürülen Hasan Balaban’ın (66) katilleri ortaya çıktı. 3 milyonluk miras için katledilen Hasan Balaban’ın, karısı ve sevgilisinin tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürüldüğü belirlendi…

3 Milyonluk miras için

E.B. (51) kocası Hasan Balaban’ı, 3 milyonluk mirası için genç sevgilisi A.K. (33) ile birlikte tuttukları kiralık katil B.K’ya (31) öldürttüğü öğrenildi. 3 milyon değerindeki denize sıfır arsası için öldürülen Hasan Balaban’ın cinayet zanlıları İncirliova’da, Aydın İncirliova Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalandı.

9 AY ÖNCE TERK ETMİŞ

Edinilen bilgilere göre; olay, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi’nde 7 Şubat’ta meydana geldi. Kafe işletmeciliği yapan Hasan Balaban, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Balaban olay yerinde can verdi. Cinayete kurban giden Balaban için Jandarma ekipleri geniş kapsamlı bir araştırma başlattı. Jandarma, Balaban’ın yaklaşık 9 ay önce evi terk eden eşi Ebru Balaban’ın üzerinde yoğunlaştı.

Cinayet güvenlik kameraları ile çözüldü
Evinin önünde öldürülen Balaban’ın telefonla ölüm tehdidi aldığı için evine yerleştirdiği güvenlik kameraları sayesinde cinayet çözüldü. Kamera kayıtlarından yola çıkan jandarma tetiği çekenin B.K. olduğunu tespit etti. Aydın’ın İncirliova ilçesinde oturan B.K. İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına aldı. B.K.
ifadesinde, cinayeti işlediğini itiraf etti. Cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlatan B.K., Hasan Balaban’ı 300 bin lira karşılığında öldürdüğünü söyledi. Kendisini kiralık katil olarak Hasan Balaban’ın eşi E.B. ile sevgilisi A.K.’nın tutuğunu da itiraf etti. Kiralık katil B.K. ücretini öldürdüğü Hasan Balaban’ın mallarının satılmasının ardından alacağını da kaydetti.

KABUL ETMEDİLER
Kiralık katil B.K.’nın ifadesinin ardından polis ekipleri A.K.’nın evine operasyon düzenledi. A.K. ve sevgilisi E.B. yakalanarak gözaltına alındı. İki sevgilinin ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin ardından olayın işlendiği Muğla’ya gönderildi.

Hasan Balaban, değeri 3 milyon TL’nin üzerindeki mirası için öldürüldü

KARISINA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Kafe işletmeciliği yapan Hasan Balaban’ın, 9 ay önce evi terk eden eşi E.B.’ye boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Cinayete kurban giden Hasan Balaban’ın yakınları, Balaban’ın denize sıfır arsası, teknesi ve kafesi bulunduğunu, bunların maddi değerinin de 3 milyondan fazla olduğunu söylediler. Ayrıca yakınları, cinayetin de miras için işlendiğini iddia ettiler.

Muğla Bodrum’da 4 kişi tutuklandı haberimizi okumak için:https://www.egehaber.com/mugla-bodrumda-4-kisi-tutuklandi-314982/

Bir yanıt yazın