Muğla Haberleri

Muğla’da kadına şiddet!

Muğla'nın Ula ilçesinde bir restoranda oturan 20 yaşındaki Buse D., O.U. isimli şahıstan tekme tokat şiddet gördü. Restoran çalışanının araya girmesi ile O.U. isimli şahıs olay yerinden uzaklaştırıldı. Buse D., O.U. isimli şahıstan şikayetçi olurken jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan adam ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılığı öğrenildi.

Muğla’nın Ula ilçesinde Buse D. isimli 20 yaşındaki genç, 18 Ocak’ta bir restoranda oturduğu sırada O.U. isimli (33) uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen kişi tarafından tekme tokat darp edildi.

SERBEST BIRAKILDI

İş yeri personeli ve esnafın araya girmesiyle O.U. olay yerinden uzaklaştırıldı. Buse D.’nin şikayeti üzerine, O.U. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alınan O.U., daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.Öte yandan, Buse D.’nin ifadesinde O.U.’nun bilmediği bir nedenden dolayı kendisini aradığı, hakaretler ettiği ve daha sonra restorana gelerek darbettiğini söylediği öğrenildi.

TEKME VE YUMRUK ATTI

Olay restoranın güvenlik kamerası görntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Buse D. restoranda otururken, O.U. içeriye giriyor ve koşarak Buse D.’ye tekme atıyor ve daha sonra ardı ardına Buse D.’ye tokat ve yumruk atıyor. O.U.’ya uzaklaştırma kararı verildiği ve davasının görüleceği tarihin henüz belirlenmediği bildirildi.