GündemMuğla Haberleri

Muğla’da acı ölüm! Boğularak can verdi

Muğla'da acı bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Şahin Külür, serinlemek için girdiği derede boğularak hayatını kaybetti. Külür'ün cansız bedeninin sudan çıkarılamaması üzerine itfaiye, AFAD ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıçları bölgeye sevk edildi. Ceset, ekipler tarafından çıkarıldı. 

Acı olay Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla Ören Mahallesi’ndeki Karanlıkiçi Kanyonu’na giden 35 yaşındaki Şahin Külür, serinlemek için kanyon içinde akan dereye girdi. Daha sonra Külür’ün suyun altında hareketsiz olduğunu gören arkadaşları, ekiplere haber verdi. Bölgeye sevk edilen ekipler tarafından evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Külür’ün cansız bedeni çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Ören Mahallesi’ndeki Karanlıkiçi Kanyonu’na arkadaşlarıyla giden Şahin Külür (35), serinlemek için kanyon içinde akan dereye girdi. Bir süre sonra Külür’ün suyun altında hareketsiz olduğunu gören arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Külür’ün cansız bedeninin sudan çıkarılamaması üzerine itfaiye, AFAD ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıçları bölgeye sevk edildi.

Dalgıçlar tarafından su altından çıkarılan Külür’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğretmenlik yaptığı öğrenilen Külür’ün evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.