Muğla Haberleri

Muğla Otogarı'nda intihar girişimi ! Ekmek bıçağıyla boğazını kesti

Muğla Otogarı’nda akıl almaz bir intihar girişimi olayı yaşandı. 

EKMEK BIÇAĞIYLA BOĞAZINI KESTİ

Muğla otogarında, Antalya’ya gitmek için bilet bulamadığı belirtilen Aycan Yetişkin (40), bunalıma girerek bir büfeden aldığı ekmek bıçağıyla boğazını kesti. Hastaneye kaldırılan Yetişkin’in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 

İŞİM VAR DEDİ VE…

Olay, saat gece 23.30 sıralarında Muğla şehirlerarası otogarında meydana geldi. Antalya’da cilt bakım ürünleri satışı yapan Aycan Yetişkin, Marmaris ilçesindeki bir işyerine sabun bıraktı. Yetişkin, Birkaç firmaya bilet soran Aycan Y., sabaha kadar hiçbir firmada bilet bulamayınca öfkelendi.  Birkaç firmaya bilet soran ancak en erken seferin sabah saatlerinde olduğunu öğrenen Yetişkin, bir büfeden ‘kısa süreli bir işi olduğunu söyleyerek’ ekmek bıçağı aldı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yetişkin, yürüyen merdivenlerden aşağı indiği sırada boğazını kesti. Olayo gören çevredeki vatandaşlar, yaşadıkları kısa şokun ardından durumu polise ve 112’ye bildirdi. Yetişkin, terminale gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetişkin’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Bir yanıt yazın