Muğla Haberleri

Muğla Marmaris’te yaralı bir kişi ekmek bıçağıyla sokaklarda gezdi!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 54 yaındaki Nevzat T. isimli şahıs Bilal Vural'ı para vermediği için bıçakla yaraladı. Yaralanan Bilal Vural bir büfeden ekmek bıçağı alarak sokak sokak Nevzat T.'yi aradı. Polis tarafından yakalanan Bilal Vural hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün saat 11.00 sıralarında Nevzat T. Bilal Vural’dan istediği parayı alamayınca cebinden çıkardığı bıçak ile saldırdı. Bilal Vural’ın bıçak karnına isabet ederken Nevzat T. olay yerinden hızla uzaklaştı.

DOLAŞIRKEN YAKALADI

Yaralanan Bilal Vural ise, bir büfeden aldığı ekmek bıçağıyla Nevzat T.’yi sokaklarda aramaya başladı. Sesleri duyarak 50 metre mesafedeki Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’nden olay yerine gelen ekipler, Bilal Vural’ı dolaşırken yakalandı.

O anlar bir vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülenirken yaralı Vural, çağrılan ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı. Nevzat T. de yakalanarak gözaltına alındı.

POLİS OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Olayın yaşandığı sokakta döner ustası olan Mesut Ürün, “Bir ağabeyimizin elinde ekmek bıçağıyla kanlar içinde, kendini bıçaklayanı aradığını gördük. Sokakta birkaç defa gitti geldi. Daha sonra ambulansla götürüldü. Polis, olaya anında müdahale ederek, bıçaklayanı yakaladı” dedi.