ManşetMuğla Haberleri

Muğla Marmaris’te korkunç olay: 17 yaşındaki genç babasını kalbinden bıçakladı!

Muğla‘nın Marmaris ilçesinde İçmeler Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Gece saat 00.20 sıralarında yaşanan olayda 17 yaşındaki bir genç babasını ekmek bıçağı ile kalbinden yaraladı. 49 yaşındaki baba hayatını kaybederken, oğlu cinayeti itiraf etti.

Muğla’da 17 yaşındaki F.U. 112 ihbar hattını arayarak babasının bıçaklandığını bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çatı katındaki dairenin kapısında yerde kanlar içinde yatan M.U.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen baba M.U. kurtulamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çocuklar H.U. (13) ile F.U.’yu göz altına aldı. 112 ihbaer hattına daha önce kırmızı montlu, zayıf yapılı orta boylarda sarı saçlı birinin de kaçtığını bildirdiren F.U nedeniyle yapılan güvenlik kamerası incelemesinde ise böyle bir eşkale uyan birinin apartmana giriş çıkış yapmadığı görüldü. Cinayette kullanıldığı düşünülen ekmek bıçağı apartmanın bahçesindeki çiçekler arasında toprağa gömülü olarak bulundu.

Daha önce karşılıklı suç duyurusunda bulunmuşlar

Öte yandan baba M.U.’nun daha önce oğlunu evde bulunan altın ve paraları çalıp harcadığı için daha önce Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

İfadesinde cinayeti itiraf eden F.U. “Babamın beni adli makamlara şikayet etmesine çok öfkeliydim. Sürekli bu konuda tartışıyor ve kavga ediyorduk. Bir babanın evladını şikayet etmesi çok üzdü. Yine sözlü tartıştık ve tartışma büyüyünce kavga etmeye başladık. Hakaret ve küfredince dayanamayarak mutfaktan aldığım ekmek bıçağını göğsüne sapladım, nasıl oldu hala anlayamıyorum” ifadelerini kullandı.

M.U.’nun ansız bedeni, tam otopsi raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, F.U. İlçe Asayiş Büro Amirliği’nde gözaltına alındı.13 yaşındaki H.U.’nun ise Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.