GündemMuğla Haberleri

Muğla Marmaris’te can pazarı: 2 genç kızdan acı haber!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz gece saat 01.30 sıralarında Yat Limanı’nda bulunan bir restoranda Ceren Ceylan isimli arkadaşının doğum gününü kutladıktan sonra evlerine dönmek için arkadaş grubu yola çıktı. Mustafa Besleme idaresindeki otomobil restoranın 30 metre ilerisinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak önce kaldırıma daha sonra dereye uçtu.

Otomobili kullanan Mustafa Besleme ile yanında bulunan 30 yaşındaki Samet Canpolat araçtan kurtulmayı başarırken olay yerine gelen ekiplere içeride Ceylan Ceylan ile Öykü Kasımoğlu’nun bulunduğunu bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler araçtaki iki kızı kurtarmak için çalışma başlattı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADILAR

Dereye atlayan kişi, halatla kendisini otomobile bağladı. 50 kişilik grup, otomobili çıkarmak için seferber oldu. Araçta baygın haldeyken ulaşılan Ceylan ile Kasımoğlu, sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırıldı. Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Polis ekipleri ise sürücü Mustafa Besleme’yi gözaltına aldı. Besleme’nin 3,79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.