Ekonomi

Muğla, Kocaeli, Mersin, Antalya, Alanya, Çanakkale ve 18 diğer yerde toplu taşıma aracı kullananlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Adana, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sivas, Edirne, Bandırma, Çanakkale, İnegöl, Konya, Alanya, Antalya, Ordu, Ankara, Kahramanmaraş, Burdur, Düzce, Osmaniye, Mardin, Alaplı, Altınova, Ereğli, Niğde, Kırklareli, Yozgat, Safranbolu’da vatandaşlar toplu taşımaya binerken, temassız özellikli Yapı Kredi bireysel kredi kartlarını kullanabiliyorlar. Bu kapsamda yapılan açıklamada, toplu ulaşımda yapacağınız her işlem için toplamda 30 TL indirim yapılacağı bildirildi.

Binlerce kişi toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Toplu taşıma aracına binerken temassız bireysel kredi kartları ve temassız bireysel TLcard kullananları ilgilendiren duyuru yapıldı. YapıKredi Bankası tarafından yapılan duyuruya göre, toplu taşıma araçlarına binişlerde geçerli 30 TL indirim yapılıyor. İndirimin bitmesine ise 2 gün kaldı. İndirim kampanyası ile ilgili açıklamada, “1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi temassız bireysel kredi kartları ve temassız bireysel TLcardlar ile temassız özellik kullanımıyla toplu ulaşımda yapacağınız her işlemde %30’u değerinde, toplamda 30 TL indirim kazanabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

Kampanya Koşulları

Kampanya 1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında temassız özellik veya mobil ödeme ile toplu ulaşımda yapılacak her harcama sonrasında işlem tutarının %30’u, toplamda 30 TL indirim kazanılacaktır.

Kampanyaya yalnızca World Mobil uygulaması üzerinden 1 Haziran 2022 itibarıyla katılım yapılabilecektir.

Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının veya TLcard’ının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan veya indirim kazanamayacaklardır.

Kampanyaya 1 TL ve üzeri harcamalar dahildir.

Kampanya, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar ile temassız özellik veya mobil ödeme ile yapılacak toplu ulaşım harcamalarında geçerlidir.
Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim asıl karta tanımlanmaktadır.

Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir. Kartınızın ön yüzünde temassız dalga işaretini görüyorsanız, kartınız temassız özellik taşıyor demektir. Temassız kartınızı, temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak ödemenizi en hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Temassız özellikli Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının ve mobil ödemenin toplu ulaşımda kullanılabildiği yerler: Adana, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sivas, Edirne, Bandırma, Çanakkale, İnegöl, Konya, Alanya, Antalya, Ordu, Ankara, Kahramanmaraş, Burdur, Düzce, Osmaniye, Mardin, Alaplı, Altınova, Ereğli, Niğde, Kırklareli, Yozgat, Safranbolu.

Temassız özellikli bireysel TLcard’ların toplu ulaşımda kullanabildiği yerler: Adana, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sivas, Edirne, Bandırma, Çanakkale, İnegöl, Alanya, Antalya, Ordu, Burdur, Düzce, Osmaniye, Mardin, Alaplı, Altınova, Ereğli, Niğde, Kırklareli, Yozgat, Safranbolu.

Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz, 1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Bankalara ait fiziki POS’lardan toplanacaktır.

Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenecektir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.