GündemMuğla Haberleri

Muğla Fethiye’de bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var

Muğla’nın Fethiye ilçesinde inşaatta çalışan iki kişi arasında bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, Azeri uyruklu bir kadın da yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta çalışan S.A. (33) ile Mustafa Cömert (36) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonrasında S.A. yanında bulunan bıçakla Cömert ve Azeri uyruklu olduğu öğrenilen Nazıfa Mustafayeva’yı (28) vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar ise Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Cömert, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi devam eden Mustafayeva’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheli S.A.’yı yaptıkları çalışma sonucu kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.