GündemMuğla Haberleri

Muğla Datça’da kan donduran cinayet: Sevilen esnaf olay yerinde hayatını kaybetti!

Muğla’nın Datça ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Esnaflık yapan Erhan Okur, iş yerindeyken 3 kişiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Meydana gelen olay sonucunda sevilen esnaf Okur, bıçaklanarak öldürüldü.

HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç olay, Datça’da sabah saat 04.00 sıralarında yaşandı. Esnaflık yapan Erhan Okur, kayınbiraderi ile oturduğu sırada iş yerine gelen 3 kişiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmanın sonunda bıçaklar çıktı. Sevilen esnaf olay yerinde hayatını kaybetti.

Gelen sesler üzerine kavganın yaşandığı dükkana gelen çevre sakinleri iki kişiyi kanlar içinde görünce durumu 112 Acil Servis’e ihbar edip yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erhan Okur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Mustafa Geremeli ise ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YAKALANDILAR

Olaydan sonra kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri isimleri açıklanmayan 3 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Erhan Okur’un cesedi otopsiye alındığı belirtildi.