GündemMuğla Haberleri

Muğla Bodrum’da sosyal medyadan kızı tehdit eden kişi yakalandı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sosyal medyadan bir kızı tehdit ettiği iddia edilen kişi çalışma sonucunda yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir genç kızın sosyal medyadan tehdit edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Çalışma sonucunda yakalanan şüphelinin emniyetteki işlemi devam ediyor.

Tuğçe Çelik isimli genç kadın sosyal medyada 46 yaşındaki Nurettin Ş. adlı bir şahıs tarafından tehdit edildiğini söyledi. Tehditlerle ilgi harekete geçen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şahsın Bodrum İlçe Emniyeti ekiplerince gözaltına alındığını duyurdu.

Genç kızı tehdit eden ve Bodrum’da olduğu belirlenen şüpheli ise savcılığın talimatıyla Ortakent Mahallesi’ndeki ikametinde gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Tuğçe Çelik, Muğla’da kayıp olduğu 5 günün ardından cesedi bulunan Pınar Gültekin cinayetinin ardından yaptığı paylaşımda, “Bugün yaşananlar ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Zarar görmek, ölmek istemiyorum” ifadelerini kullanarak şunları kaydetti:

“ONLARCA KEZ ŞİKAYETÇİ OLDUM”

“Başıma bela olan ve beni 10 yaşından beri tanıyan sapık ruh hastası 46 yaşındaki Nurettin Ş. isimli şahıs peşimi bırakmıyor. Ailemi ve çevremi de rahatsız ediyor. Onlarca kez şikayetçi oldum. Mahkemeye çıktım. Davanın şu anki ilerleyişi bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu. Yani hiçbir şey yapılmıyor. Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bir şey gelirse, bu tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız.

Bana, aileme, çevreme iftira üstüne iftira namusuma kadar iftira atan şizofreni hastalığı gerçekten mevcut olan bu kişiyi, ne polise ne hakime anlatabiliyorum. Bu olay 1 buçuk yıldır devam etmekte. Bugüne kadar ağlayarak her gün karakola giderek yapabildiğim şeyler, 2 kere uzaklaştırma alabilmekti. Ki her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum yani bu da faydasız.”